Uvjeti

Pružatelj usluge internet prodaje putem A/D Electronic d.o.o. web shopa je tvrtka A/D Electronic d.o.o. Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu te izvrši plaćanje putem kreditne kartice ili opće uplatnice/virmana/internet bankarstva. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik/kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. Ovi uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem A/D electronic d.o.o. web shopa te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.

A/D Electronic d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

A/D Electronic d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Korištenje usluga A/D Electronic web shopa odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje A/D Electronic web shopa od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a A/D Electronic d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
 

A/D ELECTRONIC, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge, društvo je upisano pri Trgovačkom sudu u Varaždinu pod brojem Tt-95/2256-2 i Tt-99/498-2
MB: 00349780, MBS: 070022986, OIB: 51645411160.
Temeljni kapital: 58.300,00 kn uplaćen u cijelosti.
IBAN: HR9724840081100202673 -Raiffeisenbank Austrija d.d. SWIFT: RZBHHR2X
IBAN: HR0723400091116006055 - Privredna banka Zagreb d.d.
VAT / EORI BROJ: HR51645411160
Član uprave: Robert Hajdarović, direktor - zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Sjedište: Uska 1, 40000 Čakovec, Hrvatska ; Tel: 040 - 396 606, Fax: 040 – 396 607
 
Naše su internetske stranice zaštićene autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebice imaju sve kopije, prerade, prijevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektroničkim sredstvima. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke A/D Electronic d.o.o.
 
A/D Electronic logotip registriran je zaštitni znak tvrtke A/D Electronic d.o.o., njezinih podružnica, predstavništva, davatelja licence ili partnera u zajedničkom pothvatu. Neovlaštena uporaba ili zloporaba ovog zaštitnog znaka izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili propisa o nelojalnoj konkurenciji.
 
HYPERLINKOVI - Ove internetske stranice mogu sadržavati linkove (tj. "hyperlinkove") na druge internetske stranice koje uređuju treći i čiji sadržaj nije poznat poduzeću A/D Electronic d.o.o. A/D Electronic d.o.o. samo omogućuje pristup tim stranicama, no ne preuzima nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.

KRŠENJE AUTORSKIH PRAVA - A/D Electronic d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za kršenje autorskih prava, zaštitnih znakova ili drugih prava intelektualnog vlasništva ili osobnih prava do kojeg dolazi na nekoj stranici kojoj se pristupa putem hiperveze.

Na web stranici ad-electronic.hr nastojimo objavljivati točne i aktualne podatke. A/D Electronic d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške u sadržaju na ovoj internetskoj stranici. Specifikacije proizvoda su dane na stranici prema našim saznanjima i uvjerenjima. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike proizvoda na ovoj internetskoj stranici su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ad-electronic.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Pristupom na stranicu prihvaćate ove opće uvjete korištenja internetske stranice ad-electronic.hr.

A/D Electronic d.o.o. nastoji držati svoje internetske stranice čistima od virusa, ali nije u mogućnosti jamčiti njihovu potpunu odsutnost. Stoga preporučamo da se poduzmu potrebne mjere zaštite od virusa (npr. uporaba antivirusnih programa za detekciju virusa) prije preuzimanja dokumenata i podataka. A/D Electronic d.o.o. ne jamči da proizvodi ponuđeni na njezinim internetskim stranicama ne sadrže greške te ne jamči dostupnost tih proizvoda.

Sve cijene su izražene u eurima (EUR). Sve cijene iskazane su s uključenim PDV-om i vidljive su uz proizvodi u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostaviti će se na adresu elektroničke pošte kupca navedene u postupku registracije/narudžbe.

Korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim uvjetima prihvaća opće uvjete poslovanja čime se smatra da je zaključen ugovor između korisnika i A/D Electronic d.o.o. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (ugovor sklopljen na daljinu) i to putem interneta.

U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, A/D Electronic d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj procjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja ugovora, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14). Roba za koju se raskida ugovor treba biti neoštećena, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Povrat treba biti unaprijed dogovoren, a trošak povrata, odnosno dostave snosi kupac. Robu je potrebno poslati na adresu Uska 1, 40000 Čakovec, s naznakom „Web shop povrat robe“ i priložiti napisani razlog povrata.

Uz robu koja udovoljava povratu uplaćenih novčanih sredstava, obavezno treba biti priložen jamstveni list, kopija računa te obrazac za jednostrani raskid ugovora. Također, u slučaju da je vraćena roba naručena uz besplatnu dostavu, povrat sredstava će biti umanjen za troškove dostave koji su bili važeći u datom trenutku.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora obavijestiti A/D Electronic d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte i broj narudžbe, a može koristiti i navedeni pisani Obrazac za jednostrani raskid Ugovora (preuzmi PDF datoteku). Također, obrazac za jednostrani raskid ugovora korisnik može elektronički ispuniti i poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u kojem će mu slučaju A/D Electronic d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora elektroničkom poštom.

Najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada A/D Electronic d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu ugovora biti će izvršen povrat novca na bankovni račun korisnika. Povrat novca A/D Electronic d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena i provjerena da nema oštećenja nastalih nakon što je roba predana u posjed korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid ugovora, korisnik je dužan platiti A/D Electronic d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio A/D Electronic d.o.o. o jednostranom raskidu ugovora.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:
  • ako je predmet ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke,
  • ako je predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje a bila je otpečaćena nakon dostave,
  • tinte, toneri i slično koji su izvađeni iz vakumskih ili zaštitnih folija ili je odstranjena zaštitna traka
  • uređaji koji su bili neovlašteno rastavljani ili servisirani
  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat sa činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  • ako je predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima.

          Minimalna narudžba je 10€ (bez troškova dostave).
Zaprimljene uplate za web shop narudžbe radnim danom do 11h predajemo na isporuku dostavnoj službi isti dan, uplate nakon 11h sljedeći radni dan, ukoliko nije drugačije navedeno na stranici proizvoda. Uplate zaprimljene preko vikenda i neradnog dana predajemo na isporuku dostavnoj službi prvi sljedeći radni dan, ukoliko nije drugačije navedeno na stranici proizvoda. Plaćene web shop narudžbe, predajemo na isporuku dostavnoj službi radnim danom od ponedjeljka do petka. Dostavna služba zaprimljene narudžbe isporučuje sljedeći radni dan, izuzev mjesta s posebnim režimom isporuke (otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu), radnim danom od ponedjeljka do petka. Dostavna služba nije dužna nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već samo do ulaza u zgradu. Ne odgovaramo za kašnjenje isporuke od strane dostavne službe. Robu isporučujemo tek po primitku sredstava na naš račun. Molimo Vas da nam e-mailom i faxom pošeljete potvrdu uplate.

Ukoliko koristite vlastitu kurirsku službu ili tražite željeni termin isporuke, molimo da to napišete u napomeni obrasca narudžbe.

Roba je za kupca rezervirana 48 sati od slanja ponude za uplatu. Ukoliko uplata nije realizirana u tom roku, ponuda se briše.

Reklamacije se priznaju samo uz predočeni račun i jamstveni list kao jedini dokaz kupnje. Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zamijeniti račun.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke pošte na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN br. 41/14, članak 10.), tvrtka A/D Electronic d.o.o. se obvezuje zaprimiti pismeni prigovor korisnika na izvršenu uslugu te na isti odgovoriti pismeno u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Preporučamo da kupac odbije primitak iste ali obavezno uz sastavljen i potisan zapisnik o oštećenju ili u prisustvu kurira otvori i pregleda ispravnost pošiljke.

Proizvodi su osigurani od gubitka i oštećenja u dostavi. Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati dostavnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako korisnik, nakon što je pošiljka poslana, u očekivanom vremenu ne primi pošiljku ili obavijest o isporuci, poželjno je da o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke, ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Sve reklamacije, osim skrivenih mana, u vezi oštećenja ili manjka robe kupac je dužan prijaviti unutar 72 sata od primitka pošiljke.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni ili oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera - koje je isti vratio A/D Electronic d.o.o. internet prodavaonici bez isporuke kupcu i sl.), A/D Electronic d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenske proizvode korisniku u najkraćem roku. A/D Electronic d.o.o. zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

U slučaju opravdane reklamacije, omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Reklamiranu oštećenu i neispravnu robu može se predati u najbližu poslovnicu A/D Electronic d.o.o. ili zatražiti organiziranje prikupa o trošku A/D Electronic d.o.o. Prikup o trošku A/D Electronic d.o.o. organizira se ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav drugi nedostatak robe. Kupac može vratiti proizvod na trošak prodavatelja jedino u dogovoru s A/D Electronic koji daje nalog ugovorenoj kurirskoj službi. Ukoliko kupac na svoju ruku plati povrat robe, ne može zahtijevati povrat sredstava za transport.

U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda, ili isporuke istovjetnih zamjenskih proizvoda, korisniku će se ponuditi proizvodi jednakih, ili sličnih, karakteristika i cijene. Ako kupac ne prihvati takvu ponudu A/D Electronic d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat sredstava u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku  14 dana od dana kada je zaprimljena obavijest o raskidu ugovora o kupoprodaji, na račun korisnika s kojeg su sredstva uplaćena.

U slučaju neopravdane reklamacije u jamstvenom roku trošak prikupa snosi kupac. Također će se za neopravdano reklamiran proizvod naplatiti postupak ispitivanja ili detekcije kvara prema važećem cjeniku prodavatelja.

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list. Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se uz predočenje originalnog računa i jamstvenog lista. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Datum izdavanja računa je datum početka aktiviranja jamstva. U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena kupac može, ako proizvod nije ispravan, zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi ili da mu se umjesto popravka preda drugi takav ispravan proizvod. Ukoliko za vrijeme trajanja jamstvenog roka nastupi neispravnost proizvoda isti se dostavlja u ovlašteni servis naveden u jamstvenom listu.
Bez ozbzira na uvjete jamsta postoji odgovornost za materijalni nedostatak. Ukoliko ste kupili proizvod na kojem se kasnije pojavio materijalni nedostatak putem pisanog prigovora možete se pozvati na trgovčevu odgovornost te zahtijevati popravak stvari, zamjenu stvari ili sniženje cijene. Ugovor možete raskinuti samo ako ste prethodno dali prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora (za popravak ili zamjenu stvari). Ako prodavatelj u tom naknadnom primjerenom roku ne ispuni ugovor, ugovor se raskida po samom zakonu. Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koji se pokažu u roku od dvije godine od predaje stvari.Za nedostatak koji se pojavi u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika na potrošača pretpostavlja se da je postojao u vrijeme prijelaza rizika na potrošača osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka. Ako se nedostatak pojavi nakon proteka roka od šest mjeseci od prijelaza rizika na potrošača, potrošač treba dokazati da je nedostatak postojao u vrijeme prijelaza rizika na potrošača.

Molimo da u slučaju reklamacije proučite garancijske uvjete za određeni proizvod. Za robu koju ne pokriva garancija (potrošni materijal, interkonekti, elektromehaničke komponente i sl.) uvažit će se opravdane reklamacije u roku 15 dana od dana primitka robe. Reklamacije na poluvodiče ne uvažavamo. Reklamacije vezane uz transport, u smislu oštećenja ili manjka robe, razmatrat će se ako su podnesene u roku 3 radna dana od dana primitka pošiljke. Oštećenja na pošiljci kupac je obavezan reklamirati dostavljaču i napraviti zapisnik o oštećenju. Sve reklamacije moraju biti podnesene pismenim putem (pošta, telefaks, e-mail).

Neispravan proizvod možete vratiti u roku od 7 dana poštom ili osobno na našu adresu isključivo uz priložen i uredno popunjen originalni jamstveni list, kopiju računa, opisom kvara i u originalnom pakiranju. Nakon 7 dana uređaj možete poslati direktno u ovlašteni servis ili u našu poslovnicu. Ovlašteni servis odlučuje o tome da li će uređaj biti zamijenjen ili popravljen. Traje li popravak u garantnom roku dulje od 10 dana od zaprimanja uređaja, garantni rok će se produljiti za vrijeme trajanja popravka.

Ukoliko popravak neće biti izvršen unutar 45 dana, uređaj će se zamijeniti novim.

  • Garancija se neće uvažiti za kvarove nastale zbog nestručnog rukovanja, nepridržavanja uputa u smislu skladištenja i upotrebe u nepropisnim uvjetima, preopterećenja i drugo. Također ako uz proizvod nije poslan račun s pravilno ispunjenom i ovjerenom garancijom te nije dan detaljan opis kvara uređaja.
  • Garancija se ne odnosi na mehanička oštećenja, baterijske članke, te na dijelove koji se troše u normalnom radu (vrh lemila, pogonsko remenje i gumice, glava pisača, žarulje, ispitni kablovi na instrumentima i slično), te garancija prestaje ako je ustanovljeno da je proizvod bio otvaran prije slanja u ovlašteni servis, odnosno da ga je ranije preuzela neovlaštena osoba
  • Servis i rezervne dijelove osigurava poizvođač ili uvoznik za Hrvatsku najmanje 7 godina od dana prodaje uređaja.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice. Nakon potvrde narudžbe, A/D Electronic d.o.o. na e-mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke potrebno je točno upisati i izvršiti uplatu u zadanom roku.

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, A/D Electronic d.o.o. na e-mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u zadanom roku. A/D Electronic d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. A/D Electronic d.o.o. za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete, na završetku svoje web narudžbe, dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili virmanskom uplatnicom.

Plaćanje pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Robu možete preuzeti i kartično ili gotovinski platiti i u našim poslovnicama. Takav oblik potrebno je navesti u napomeni kod zaključivanja narudžbe.

A/D Electronic d.o.o. poštuje privatnost svake osobe koja posjeti njegove internet stranice. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. A/D Electronic d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika A/D Electronic web shopa, te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim uvjetima. Ova izjava o zaštiti privatnosti ne odnosi se na internet stranice koje su linkom povezane i vidljive preko A/D Electronic internet stranice.

A/D Electronic d.o.o. može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi A/D Electronic d.o.o. A/D Electronic d.o.o. prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi, te aktivnostima koje su se dogodile za vrijeme posjeta našim internet stranicama. Takve će podatke A/D Electronic d.o.o. koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge. Navedene osobne podatke nećemo koristiti, obrađivati ili prenositi izvan granica dopuštenih zakonom niti ih dijeliti s trećim osobama.

A/D Electronic d.o.o. će vaše podatke pohraniti na sigurno te provesti sve mjere sigurnosti za zaštitu vaših podataka od gubitka, zlorabe i promjena. Ugovorni partneri društva A/D Electronic d.o.o. koji imaju pristup vašim podacima zbog omogućavanja servisnih usluga u ime A/D Electronic d.o.o.-a, moraju čuvati tajnost tih informacija i ne smiju ih koristiti u druge namjene.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice biti će zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije. Sustav plaćanje karticom još nemamo, tako da trenutne enkripcije nema.

Za lakšu upotrebu „A/D Electronic“ internet stranica ponekad upotrebljava tzv. Cookies (kolačići). Radi se o sitnim datotekama koje vaš pretraživač čuva na hard disku vašeg računala. Cookies koje upotrebljavamo ne čuvaju informacije koje se odnose na neku osobu, već ih A/D Electronic d.o.o. koristi isključivo radi prikupljanja podataka o korištenju svojih stranica. Većina pretraživača automatski prihvaća cookies. Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće neće moći koristiti neke od funkcionalnosti stranica A/D Electronic d.o.o. internet prodavaonice.

Ukoliko ste nam stavili na raspolaganje osobne podatke i sada želite da se te informacije izbrišu, molimo vas da nam pošaljete elektronsku poštu na sljedeću adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  s naznakom A/D Electronic d.o.o., Uska 1, 40 000 Čakovec, Hrvatska. Možete nas na isti način kontaktirati želite li saznati da li smo prikupili neke vaše podatke, i ako jesmo, koje vaše podatke posjedujemo.

Registracijom dajete suglasnost da vas A/D Electronic d.o.o. u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanju sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: A/D ELECTRONIC d.o.o., Uska 1, 40000 Čakovec; telefaxom na 040 396 607 ili e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje osobne podatke.

Ukoliko Vi kao kupac smatrate da su Vaša prava povrijeđena, možete nam poslati svoju pritužbu na email adresu prodaja@ad-electronic.hr kako bi pritužba bila upućena u izvan-sudsko rješavanje spora. Vezano uz navedeno, ukoliko je kupoprodaja između Vas i nas izvršena online, putem našeg website-a, obavještavamo Vas, u skladu s EU Uredbom br. 524/2013, da ste ovlašteni riješiti Vaš potrošački spor izvan-sudskim putem, odnosno putem platforme za online alternativno rješavanje sporova, dostupne na Internet adresi http://ec.europa.eu/consumers/odr/, a u skladu s Zakonom o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16, 32/19) putem jednog od sljedećih tijela za alternativno rješavanje potrošačkih sporova: 1. Centar za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2, adresa mrežne stranice: http://www.hgk.hr/centar-za-mirenje/o-mirenju; 2. Sud časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Rooseveltov trg 2, adresa mrežne stranice: http://www.hgk.hr/sud-casti-pri-hgk/o-sudu-casti.

KATEGORIJE PROIZVODA

Mi koristimo cookies da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite bez mijenjanja vaših postavki, mi ćemo pretpostaviti da ste sretni s primanjem svih cookies na A/D ELECTRONIC web stranici. Međutim, ukoliko vi to želite, možete promijeniti vaše cookies postavke bilo kada. Molimo pripazite ukoliko mijenjate cookie postavke, mi vam više ne možemo jamčiti da će naša web stranica raditi ispravno.